Ääri

Faktat
  • Kaupunki: Pasila, Helsinki
  • Tilojen tyyppi: Toimisto
  • Koko: 34 000 m²
  • Valmistuminen:
  • Kerroksia: 29
  • Kerrosala: n. 850 - 1 400 m², jaettavissa
  • Rakentamisen aloitusarvio: 2025 - 2026
  • Sustainability: Äärelle tavoitellaan LEED ympäristö-luokitusjärjestelmän korkeinta Platinum-tasoa ja WELL hyvinvointisertifioinnissa Gold-tasoa.
Logo

Nouse uudelle tasolle

Ääri on äärimmäisyyksien toimistokohde. Se tarjoaa äärimmäistä laatua ja ilmastoviisaita ratkaisuja. Ainutlaatuista korkean profiilin arkkitehtuuria

 

keskellä matalan kynnyksen palveluja ja yhteisöllistä Etelä-Pasilan korttelia. Seesteisyyttä ja rauhaa Helsingin vilkkaimman kaupunkikeskuksen ytimessä. Ja paikan, jonka kaikki tulevat tuntemaan.

 

Kun haluat nousta uudelle tasolle, laajentaa perspektiiviä ja löytää uusia mahdollisuuksia, nouse Ääreen.

Kaiken tärkeän äärellä

Etelä-Pasilaa houkuttelevampaa sijaintia on vaikea kuvitella. Se on pääkaupunki- seudun uusi elävä keskusta, jonka dynaamisuus ja vetovoima kasvavat jatkuvasti.

 

Ääressä nautit äärimmäisen monipuolisista ja toimivista kulkuyhteyksistä kaikilla mahdollisilla tavoilla, nautitpa työmatkoistasi sitten omalla autolla, julkisilla kaupungin sykettä kokien tai pyörällä läheisten luontoreittien kautta.

 

Kaikki tarvitsemasi palvelut kauppakeskuksesta kuntosaliin ja kulttuuririennoista ravintoloihin ovat aivan uuden työpaikkasi ääressä.

Nouse monumentaalisiin korkeuksiin

Äären huipulta näkee koko Pääkaupunkiseudun, ja talo itsessään nousee ohittamattomaksi maamerkiksi, jota ei voi olla näkemättä.

 

Äären monumentaalinen arkkitehtuuri luo puitteet, jotka huokuvat laatua jokaista yksityiskohtaa myöten. Siitä tulee talo, joka tunnetaan. Eikä toimistosi uusi sijainti jää kellekään epäselväksi, kun kutsut heidät Etelä-Pasilan Ääreen.

 

Ääressä olet kaiken keskellä, mutta myös ainutlaatuisen rauhan läheisyydessä. Kauas horisonttiin ulottuvat näkymät ja maan tasolle unohtuvat kaupungin äänet luovat toimistollesi harvinaisen seesteisen ilmapiirin.