Toimitilakehitys on täynnä vaikeita ja isoja asioita, joilla ratkaistaan vaikeita ja isoja haasteita. Mutta miten kertoa niistä helposti? Puristamalla koko homma 60 sekuntiin. Katso niin ymmärrät.
ILMASTOVIISAAT RATKAISUT

Muuntojoustavuus 60 sekunnissa

Uuden rakentaminen tuottaa aina paljon hiilipäästöjä. Siksi pitää varmistaa, että rakennukset pysyvät käytössä niin pitkään kuin mahdollista. Mutta mitä jos esimerkiksi toimiston paikalle tarvitaankin koulu? Ratkaisu on muuntojoustavuus – ja siitä opit kaiken nyt yhdessä minuutissa.

ILMASTOVIISAAT RATKAISUT

Geoenergia 60 sekunnissa

Geoenergia on yksi tärkeimmistä päästöttömistä lämmitysmuodoista. Mutta miten se toimii, missä se toimii ja onko siitä jotain muutakin hyötyä? Puristimme koko homman yhteen minuuttiin.

ILMASTOVIISAAT RATKAISUT

LEED ja ympäristö 60 sekunnissa

Rakentamisen ja rakennuksen elinkaaren aikaisen ympäristökuormituksen vähentäminen on monimutkainen asia, johon löytyy kuitenkin käyttäjän näkökulmasta yksinkertainen mittari - nimittäin Leadership in Energy and Environmental Design -sertifikaatti, eli tuttavallisemmin LEED. Se takaa tilan käyttäjälle minimaaliset ympäristövaikutukset ja samalla joukon muita merkittäviä hyötyjä. Miten? Puristimme koko homman yhteen minuuttiin.

TYÖHYVINVOINTI

Työhyvinvointi ja WELL 60 sekunnissa

Työhyvinvointi on vaikea ja monimutkainen kokonaisuus, johon kannattaa vähän nähdä vaivaa. Tai sitten tehdä se helpoksi asettumalla WELL-sertifioituun toimistoon. Puristimme minuuttiin kaiken, miten WELL-toimisto lisää työhyvinvointia ja tuloksellisuutta.

TOIMITILATRENDIT

Monitilatoimisto 60 sekunnissa

Modernille toimistolle asetetaan paljon odotuksia. Työtehtävien monimuotoisuus, hybridityö, työhyvinvointi, tilakustannukset, hiilijalanjälki. Monitilatoimisto ratkaisee kaikki nämä haasteet, mutta miten? Se selviää vain minuutissa.

ILMASTOVIISAAT RATKAISUT

Hiilineutraali rakentaminen 60 sekunnissa

Tavoitteemme on hiilineutraalius kaikessa toiminnassa vuoteen 2045 mennessä. Puristimme yhteen minuuttiin, miten se tehdään.

Etsitkö toimitilaa?

Skanskan kehittämät luovat, houkuttelevat ja kestävän kehityksen mukaiset toimitilat lisäävät vuokralaisten tyytyväisyyttä ja ovat hyvä perusta menestykselle. Löydä täältä itsellesi sopivat toimitilat ja ota meihin yhteyttä!